melco

Borduren: voor een chique uitstraling

 

Borduren is een textiel decoratietechniek die een stijlvolle, exclusieve en professionele uitstraling geeft.

Bij deze techniek wordt er met een naald op textiel geborduurd voor het creëren van kwaliteitsvolle illustraties op t-shirts, truien, petten, tassen, handdoeken en kledij.

Kleding borduren

Borduurwerk maakt uw kledij uniek.

Borduren is de ideale techniek voor het aanbrengen van logo’s en teksten op zwaarder materiaal, zoals polo’s, badges, hemden, jassen en handdoeken. Vooral als u streeft naar een chique uitstraling is dit de beste keuze.

 

melco

batchen

Logo / patches borduren

Uw geborduurde badges op maat.

Wij zorgen voor de productie van uw gepersonaliseerde badge en volgens uw smaak! U hebt de keuze van de maat, kleur, vorm, randen en afwerking.

Opvallende en herkenbare, de gepersonaliseerde badge is het beste manier om u te onderscheiden.

 

Petten borduren

Personaliseer een pet met jouw logo geborduurd!

Praktisch en cool. Voor uw personeel of als promotiemateriaal. Met een toffe cap zit u altijd goed. CLING biedt niet alleen een ruime keuze aan petten. Petten zijn er in alle kleuren en kwaliteiten. Maar jouw pet zal er dankzij een borduring enkel mooier uitzien!

 

Ontdek ons uitgebreide Assortiment aan petten:
Flexfit,  5-panel, 6-panel, snapback, Trucker caps, rapper cap,...

 

 

batchen

BORDUREN VAN TEKST

We maken meestal gebruik van een standaard gamma van lettertypes voor het borduren van teksten. Voor lettertypes uit het standaard gamma dient geen borduurprogramma opgemaakt te worden. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van andere lettertypes. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad kunnen we hiervoor samen kijken naar de mogelijkheden.

 

 

tekst

BORDUREN VAN LOGO’S

Voor het borduren van logo's, afbeeldingen of niet standaard lettertypes dient er een borduurprogramma aangemaakt te worden. Uw gedigitaliseerd logo moet worden omgezet naar programmeertaal zodat de borduurmachine dit begrijpt. Het is zeer belangrijk dat dit nauwkeurig gebeurt, dit omdat de uiteindelijke kwaliteit van het borduren bepaalt. Deze omzetting hoeft maar eenmalig te gebeuren en u kan dit later hergebruiken voor andere bestellingen.

 batch krav

CLING bvba - Productie

Productieatelier

Reinpadstraat 214
3600 Genk

Openingsuren Productie:

CLING bvba - Winkel

Winkel

Bochtlaan 25 b1
3600 Genk

Openingsuren winkel:

Contact

Afspraak

Gsm :  0476 27 32 67   (Judith)
Gsm :  0478 88 21 22   (Maarten)

Contacteer ons: