BORDUREN
borduurbatch
ZEEFDRUK
plastisol, waterbased, discharged, transferts,
TEXTIEL BEDRUKKING
stickers bache mesh banners naamkaartjes papierdrukwerk

 

T-Shirt bedrukken

Je eigen T-shirt of sweater bedrukken bij CLING textielbedrukking in Genk. Maak je eigen uniek T-shirt / Sweater met een originele tekst of afbeelding, alles is mogelijk, je kan het zo gek niet bedenken. Een uniek zelfontworpen T-shirt voor jezelf om te dragen, maar ook leuk om kado te geven voor een verjaardag, geboorte of evenement.

 

Wij hebben een uitgebreide collectie aan bedrukbaar textiel. Van basic tot premium en zelfs Fashion textiel. Je hebt dus een ruime keuze: regular, V-hals, korte mouw en lange mouw. Alle T-shirts zijn verkrijgbaar in meerdere hippe kleuren, in onze collectie is vast een shirt dat bij jou past.

Naargelang je ontwerp wordt deze uit speciale textielfolies gesneden of gezeefdrukt en worden de ontwerpen onder druk op het t-shirt bedrukt. Dit garandeert een lange levensduur, het shirt kan je bijna eindeloos wassen. Voordeel van folies of zeefdruk is ook dat ze uitstekend dekken op donkerkleurige T-shirts. Bedrukkingen kunnen in alle mogelijk kleuren, ook fluoriserende en glitter folies.

Ook foto of full-color bedrukking kunnen, dit zowel op donker als op licht gekleurde textiel. Deze druktechniek is echter iets minder bestendig tegen de wasmachine, de bedrukking gaat dus iets minder lang mee.

 

Voor bedrijven, verenigingen of vriendenclubs maken we graag een op maat gemaakte Offerte, bij meerdere shirts met dezelfde bedrukking.

 

 

 

 

CLING
Textieldrukkerij


Specialist in textiel bedrukken en textiel borduren.

 

CLING bvba - Productie

Productieatelier

Reinpadstraat 214
3600 Genk

Openingsuren Productie:

CLING bvba - Winkel

Winkel (Bochtlaan 25)

Bochtlaan 25 b1
3600 Genk

Openingsuren winkel:

Contact buiten openingsuren

Afspraak buiten werkuren

Gsm :  0476 27 32 67   (Judith)
Gsm :  0478 88 21 22   (Maarten)

Contacteer ons: