ZEEFDRUK voor grote oplages

Zeefdruk is één van de meest voorkomende druktechnieken die wij bij CLING aanbieden. Wanneer je op zoek bent naar kwaliteit tegen een scherpe prijs dan is zeefdruk dé techniek die we je aanraden voor al je werkkledij en promotietextiel.

Bij het zeefdrukken wordt de inkt rechtstreeks op het kledingstuk aangebracht via een mal/zeef.Dit garandeerd een zeer hoge wasbaarheid. Voor elke kleur die je wil drukken wordt er een andere mal/zeef gebruikt. Zeefdruk is geschikt voor vrijwel elke textiel met uitzondering van stoffen zoals wollen truien of fleece.

De prijsopgave voor zeefdruk is gebaseerd op het aantal kleuren en het aantal opdrukken.

FOLIE & FULL-COLOR TRANSFERS het opvallende maatwerk

Voor intensief gebruikte (sport)kleding, complexe bestellingen met verschillende materialen of kleine oplages in full color zijn transferdruks de perfecte oplossing. Flex, Flock en full-color transferts zijn goedkope en snelle drukmaterialen met zeer veel mogelijkheden. Transferts zijn bruikbaar op allerlei soorten textiel, katoen, polyester en nylon. Transfert druk is eveneens een zeer flexibele techniek, waardoor deze gebruikt kan worden voor opdrukken op bijna alle ondergronden zoals petjes en paraplu’s, werkkledij, sportkledij of promokledij.

CLING bvba - Productie

Productieatelier

Reinpadstraat 214
3600 Genk

Openingsuren Productie:

CLING bvba - Winkel

Winkel

Bochtlaan 25 b1
3600 Genk

Openingsuren winkel:

Contact

Afspraak

Gsm :  0476 27 32 67   (Judith)
Gsm :  0478 88 21 22   (Maarten)

Contacteer ons: